admin@ustazamindarussyifa.com  |  +6011-12762166

Siapa Ustaz Amin?

Assalamua’laikum w.m.w.b.

Nama saya Mohd Amin Bin Hj Jumberi, anak kelahiran Kota Tinggi, Johor Darultakzim dan sekarang menetap di Kuala Lumpur. Ramai orang memanggil saya dengan nama Ustaz Amin.

Beberapa tahun lalu, saya telah mengikuti Kursus Perubatan & Pengubatan Islam di Darussyifa’ Pusat, Bandar Baru Bangi dengan jayanya dan telah diijazahkan Ijazah Perubatan Dan Pengubatan Islam oleh Tuan Guru Dato’ Dr Haron Din.(KLIK Di Sini Untuk Melihat Video Majlis Pengijazahan).

Sekarang, dengan ilmu dan amanah yang diberikan, saya menabur bakti kepada masyarakat dengan merawat pesakit yang berhajat untuk mendapatkan rawatan di Darussyifa’ Pusat, Bandar Baru Bangi pada setiap hari Isnin dari pukul 9.00 pagi – 1.00 tengah hari. Selain dari masa tersebut anda masih boleh ke Darussyifa’ Pusat, Bandar Baru Bangi untuk mendapatkan rawatan dari Perawat lain yang bertugas pada masa rawatan dijalankan.

Bagi memenuhi keperluan SOP oleh Majlis Keselamatan Negara (MKN) dan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), bermula 1 Julai 2020 pihak Darussyifa’ mula mengamalkan Tatacara Kendalian Standard @ Standard Operating Procedure (SOP) Perawat Dan Rawatan (Norma Baharu) 

Bagi yang bergejala batuk, selsema, sakit tekak, demam, susah bernafas dan suhu melebihi 37.5 C, Sila dapatkan rawatan di fasiliti kesihatan yang berhampiran.

“Kesembuhan Hanya Milik Allah”
(Kita Berikhtiar Dengan IzinNya, Allah Menyembuh Dengan KudratNya)

USTAZ MOHD AMIN BIN HJ JUMBERI
Pengamal Pengubatan Islam Darussyifa’

(Pengamal Pengubatan Islam Berdaftar)

BERHAJAT UNTUK MENDAPATKAN RAWATAN?

Kami Di Darussyifa’ Sentiasa Bersedia Menanti Kehadiran Anda. Sila Lihat Dan KLIK Peta Di Bawah Sebagai Panduan Ke Darussyifa’ Pusat, Bandar Baru Bangi.

KLIK Di Sini untuk melihat senarai Pusat Rawatan Darussyifa’ di seluruh Malaysia.

1
Terima Kasih Kerana Melayari Laman Web www.UstazAminDarussyifa.com

Sila KLIK Logo Di Bawah Untuk Temujanji & Mendapatkan Rawatan Dari Ustaz Amin.
Powered by