admin@ustazamindarussyifa.com  |  +6011-12762166
Follow Kami:-

Siapa Ustaz Amin?

Assalamua’laikum w.m.w.b.

Nama saya Mohd Amin Bin Hj Jumberi, anak kelahiran Kota Tinggi, Johor dan sekarang menetap di Kuala Lumpur. Ramai orang memanggil saya dengan nama Ustaz Amin.

Beberapa tahun lalu, saya telah mengikuti Kursus Pengubatan Islam di Darussyifa’ Pusat, Bandar Baru Bangi dengan jayanya dan telah diijazahkan Ijazah Perubatan Dan Pengubatan Islam oleh Tuan Guru Dato’ Dr Haron Din.(KLIK Di Sini Untuk Melihat Video Majlis Pengijazahan).

Sekarang, dengan ilmu dan amanah yang diberikan, saya menabur bakti kepada masyarakat dengan merawat pesakit yang berhajat untuk mendapatkan rawatan di Darussyifa’ Pusat, Bandar Baru Bangi pada setiap hari Isnin dari pukul 9.00 pagi – 1.00 tengah hari. Selain dari masa tersebut anda masih boleh ke Darussyifa’ Pusat, Bandar Baru Bangi untuk mendapatkan rawatan dari Perawat lain yang bertugas pada masa itu. (Hanya walk-in sahaja, tidak perlu membuat temujanji).

Walau bagaimanapun, sekiranya anda masih berhajat untuk mendapatkan rawatan dari Ustaz Amin selain dari masa rawatan di atas, sila buat temujanji terlebih dahulu dengan menghubungi /WhatsApp 011-12762166 ATAU sekiranya anda melayari laman web ini menggunakan telefon bimbit atau mobile device yang lain, boleh terus KLIK pada logo WhatsApp berwarna hijau di bahagian bawah sebelah kanan untuk membuat temujanji.

“Kesembuhan Hanya Milik Allah”
(Kita Berikhtiar Dengan IzinNya, Allah Menyembuh Dengan KudratNya)

USTAZ MOHD AMIN BIN HJ JUMBERI
Pengamal Pengubatan Islam Darussyifa’

(Pengamal Pengubatan Islam Berdaftar)

BERHAJAT UNTUK MENDAPATKAN RAWATAN?

Kami Di Darussyifa’ Sentiasa Bersedia Menanti Kehadiran Anda. Sila Lihat Dan KLIK Peta Di Bawah Sebagai Panduan Ke Darussyifa’ Pusat, Bandar Baru Bangi.

KLIK Di Sini untuk melihat senarai Pusat Rawatan Darussyifa’ di seluruh Malaysia.

1
Terima Kasih Kerana Melayari Laman Web www.UstazAminDarussyifa.com

Sila KLIK Logo Di Bawah Untuk Temujanji & Mendapatkan Rawatan Dari Ustaz Amin.
Powered by